Narrow Casting op de juiste manier! Direct vanuit je WordPress site. Het enige volledig geïntegreerde systeem in de wereld.

Je TV uitzending beheren was nog nooit zo eenvoudig. Waarom iets 2x doen! Bespraak tijd en geld.

Wat onze klanten zeggen

Gewoonweg fantastisch! Hiervoor had ik een narrow casting systeem waar ik zelf de slides moest ontwerpen en de content moest maken. Dat nam enorm veel tijd in beslag en het werd nooit zoals ik eigenlijk wilde. Deze club nam al het werk uit handen en ik hoefde alleen maar objecten aan mijn tijdlijn toe te voegen en klaar was kees. Zoek niet verder, beste keuze voor je TV uitzending.

Peter Haegens

5/5

Beste investering ooit. Alles ging soepel en in no-time hadden we onze TV uitzending klaar. En als belooft alle inhoud kwam van onze website af en dat ging heel eenvoudig. Niet verwacht dat het zo eenvoudig was en het ziet er echt netjes uit. Wij hoeven nu alleen maar te blijven bloggen en de site bij te werken zoals ze vertellen. Blijf zo doorgaan 😉

Karel de Groot

5/5

Laat je review achter

Samen staan we sterker. Wij kunnen uw help gebruiken.

Wij werken al jaren tegen de scherpste tarieven zonder concessies te doen in onze dienstverlening. 

Ben je al klant en wil je je ervaring delen met ons? Dat stellen we zeer op prijs.

Vul dan het formulier in.

Laat je review achter. Wij plaatsen geen e-mailadres of naam zonder je bevestiging.

Mogen we je naam plaatsen?

Ik heb 3 kapsalons in verschillende steden en wij hadden iets nodig voor onze TV uitzendingen in onze salons wat eenvoudig in gebruik zou zijn. Dennis legde keurig uit hoe hun systeem werkt en wat de verschillen zoal waren. Levering van het systeem was op tijd en als afgesproken en het loopt soepel en probleemloos voor meer dan een jaar nu. Nooit problemen gehad. 5 sterren welverdiend.

Marc Zevenaar

5/5

Iets wat mij bij staat is hoe snel deze club vragen beantwoord. Zij snappen in ieder geval hoe belangrijk support is. Wij miste een functie die ik graag aan mijn tijdlijn wilde toevoegen. Ze hadden het binnen een week gefixed voor me. De eenvoud van het systeem vind ik het fijnste aangezien ik geen technisch wonder ben dus moet het gewoon simpel zijn. En dat is het. Dit kan iedereen. Top.

Micah Nolten

5/5